nedelja, 22. november 2009

Kaj se je dogajalo

No, pa poglejmo...

Ko sem končala projekt za sodelavko, sem dobila novo naročilo. Za dekle, ki bo (no, sedaj že je) doktoriralo. Kar nekaj časa mi je vzelo, da sem domislila celoten projekt.
Naročnica je bila izredno zadovoljna, prejmnica pa tudi. Moram pa reči, da sem tudi sama zadovoljna z izdelkom. No, če ne bi bila, ga tudi iz rok ne bi dala.






































Takoj zatem, je prišlo še eno naročilo za 30-letnico. Tu so mi dali samo en okvir - roza vijolična barva. Priznam, da to ni moja barva, vendar mi je nekako uspelo. Izdelek je meni osebno simpatičen, naročnice pa so tudi zadovoljne z njim. Še vedno pa nimam povratne informacije, kako je bil všeč prejemnici. To še pride - upam vsaj.









No, tole dvoje mi je vzelo konec oktobra in začetek novembra. Sedaj pa se počasi spravljam k novoletnim voščilnicam. Počasi - čeprav je že tukaj druga polovica novembra! Katastrofa! Ampak upam da mi bo uspelo. Do sedaj mi je še vedno!

Lepo nedeljo še naprej dekleta!

3 komentarji:

  1. Super sta!

    Ja, z novoletnimi bo pa treba počas začet :))) jaz sem se v našem DZSju smejala prodajalkama, ko sta v sredi oktobra na poličke zlagali božične figurice, igračke in čestitke, pa sta samo na kratko odgovorili, da bo december še prehitro tu :))

    OdgovoriIzbriši
  2. Hvala BojaMoja za pohvale! Ja, res je, prazniki so že skoraj pred vrati. Sej vmes sem jih nekaj naredila, ampak občutno premalo! Uopam, da mi bo šlo sedaj hitreje.

    OdgovoriIzbriši
  3. Čudoviti sta, obe. Čeprav pri meni mogoče malenkost vodi modra. Ampak to je zgolj samo zaradi barve.

    OdgovoriIzbriši